Download KuJe – Kuis Jawa Edan APK Voor Android

Download KuJe – Kuis Jawa Edan APK Voor Android

Description of KuJe - Kuis Jawa Edan

Njenengan tiyang jawi? Tenanan? Ojo ngaku jowo sek yen durung dulinan game iki! Jawab pertanyaan-pertanyaan koyok “basa jawane mulut opo?” “sing digawe ndemek-ndemek iku opo?” “tokoh srimulat sing endi iki?”
Ayo, ajak konco-koncomu cangruk bareng lan dhelok sopo sing asli jowo, sopo sing asline ngaku-ngaku thok!

Fitur termasuk:
– Kuis tebak kata jawa
– Kuis tebak gambar jawa
– Tebak-tebakan jawa
– Narator sing super megelno
Bar ndandani bug maneh, koyok crash pas njawab kuis. Ngapunten sedoyo…

App Information of KuJe - Kuis Jawa Edan

App Name KuJe - Kuis Jawa Edan
Package Name com.bhimz.kuisjawa
Version 1.2.3
Rating ( 16 )
Size 9.1 MB
Requirement Android 4.2+
Updated 2018-10-02
Installs 100+
Category Games, Trivia
Developer

Tags: , , , ,